Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Tribunalul Bucureşti analizează joi apelul lui Alfred Bulai împotriva arestului preventiv

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 11 septembrie 2024 Etichete: , ,

Tribunalul București a programat joi, 12 septembrie, ședința în care va analiza contestația depusă de Alfred Bulai împotriva hotărârii emise de Judecătoria Sectorului 1, care a dispus arestarea preventivă a acestuia într-un dosar de folosire abuzivă a funcției în scopuri sexuale și agresiune sexuală.

Dosarul în care Alfred Bulai este contestator a fost înregistrat la Tribunalul București marți, urmând ca instanța să decidă joi asupra cererii de revocare a măsurii arestului preventiv.

Bulai a fost plasat în arest preventiv sub acuzația de agresiune sexuală, infracțiune care poate atrage o pedeapsă de cel puțin cinci ani de închisoare. În ceea ce privește acuzația de folosire abuzivă a funcției pentru obținerea de favoruri sexuale, aceasta nu întrunește condițiile legale pentru o pedeapsă similară.

Mandatul de arestare a fost emis pe numele fostului profesor de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative pe 5 septembrie, în aceeași zi acesta depunând și contestația împotriva măsurii dispuse de instanță.

foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW