Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Termoenergetica anunță lucrări de modernizare și reparații la rețeaua termică: Peste 400 de blocuri din București rămân fără apă caldă

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 22 iulie 2024

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) SA a anunțat că vor avea loc lucrări de înlocuire, modernizare și reparații la conductele rețelei termice din anumite zone ale sectoarelor 1, 2, 4, 5 și 6 din București.

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute. Vă reamintim faptul că termenele iniţiale de repunere în funcţiune a sistemului de termoficare sunt estimate înainte de deschiderea şantierelor şi decopertarea galeriilor. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor. Pe măsură ce lucrările sunt finalizate şi ruta de alimentare cu agent termic permite furnizarea agentului termic, punctele termice sunt repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat”, au transmis reprezentanţii companiei.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Termoenergetica, vor fi făcute următoarele intervenţii:

  • Reţeaua termică primară – Magistrala Pajura – se vor executa lucrări de reparaţie pe strada Jiului, în zona Bulevardului Bucureştii Noi, precum şi în zona străzilor Băiculeşti şi Pajurei din Sectorul 1;
  • Reţeaua termică primară – Magistrala Flora – în zona Pieţei Domenii, pe Bulevardul Ion Mihalache din Sectorul 1;
  • Reţeaua termică primară –  în zona Căii Griviţa din Sectorul 1;
  • Reţeaua termică primară –  în zona Bulevardului Lacul Tei şi a străzii Judeţului din Sectorul 2;
  • Reţeaua termică primară – se vor executa lucrări de reparaţie pe strada Luică din Sectorul 4;
  • Racordul comun al punctelor termice „2 şi 3 Sălaj” –  în zona străzii Dunavăţ şi a Şoselei Sălaj din Sectorul 5;
  • Reţeaua termică primară – în zona intersecţiei Bulevardelor Iuliu Maniu cu Doina Cornea din Sectorul 6;
  • Reţeaua termică primară pe strada Valea Cascadelor şi racordul punctului termic „10 Liniei” – în strada Bârsăneşti din Sectorul 6.

Foto: Pixabay

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW