Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Terasele se vor închide după ora 23:00. Ce reguli noi vor trebui să respecte operatorii economici

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 28 iulie 2020 Etichete: , ,

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat mai multe măsuri pentru limitarea răspândirii epidemiei de coronavirus. Conform hotărârii, terasele se vor închide după ora 23:00, iar accesul în sălile de jocuri de noroc va fi restricționat după ora 23.00.

“Interzicerea comercializării și consumului produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice în spațiile special destinate, dispuse  în exteriorul clădirilor unde se desfășoară activități de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice, în  intervalul  orar  23-06.00.

În afara intervalului menționat, operatorii economici care desfășoară aceste activități, au obligația să ia măsuri pentru limitarea numărului de clienți la numărul locurilor pe scaune, precum și a oricăror activități care presupun interacțiunea fizică între clienți, inclusiv dansul.

Interzicerea desfășurării activității cu publicul pentru operatorii economici din domeniul jocurilor de noroc, în intervalul orar 23.00-06.00”, se arată în hotărârea CNSU.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *