Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Țara în care s-a înregistrat cel mai mare număr de cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus, cu o zi înainte de relaxarea restricțiilor

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 20 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Chiar cu o zi înainte de relaxarea unor restricții, în Polonia au fost înregistrate încă 525 de cazuri de noi îmbolnăviri cu noul coronavirus. Este cel mai mare număr de infectări confirmate într-o singură zi pentru această țară.

Parcurile şi pădurile vor fi redeschise începând de luni. De asemenea, limitarea numărului de persoane care vor fi permise în magazine se va modica.

Însă multe restricţii, cum ar fi acoperirea gurii şi a nasului şi purtarea mănuşilor de plastic în magazinele alimentare, precum şi închiderea şcolilor vor rămâne în vigoare.

Conform Reuters, duminică, Polonia a înregistrat 9.287 de cazuri de coronavirus confirmate şi 360 de decese.

Ieri, Ministerul Sănătăţii a anunţat că au fost efectuate în jur de 11.200 de teste în cursul ultimei zile. Numărul de teste făcute a scăzut weekendul trecut la aproximativ 5.000 pe zi, în parte datorită sărbătorilor de Paşte, au declarat oficialii Ministerului Sănătăţii.

Creşterea zilnică a noilor cazuri COVID-19 s-a menţinut constant în aprilie după ce în martie s-a înregistrat o creștere.

sursa foto: Inquam Photos / Raul Stefan

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *