Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


SURSE Ministrul Energiei, audiat în dosarul agresiunii din Parlament | George Simion nu a fost chemat de procurori să dea explicații

By Robert Madaianu , in Justitie Stirile zilei , at 23 februarie 2022 Etichete: ,

MInistrul Energiei, Virgil Popescu, a fost audiat de procurorii de la Parchetul General, potrivit surselor Main News. Popescu a depus plângere după ce a fost agresat de George Simion în timpul unei ședințe din Parlament.

Chiar și așa, liderul AUR, George Simion, cel care l-a îmbrâncit pe ministrul Energiei în plen, nu a fost chemat încă de anchetatori la audieri, potrivit surselor citate.

Dosar după îmbrâncelile din plen

Procurorii Parchetului General au deschis un dosar penal și fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce George Simion l-a bruscat pe Virgil Popescu în Parlament.

În timpul discursului susținut de ministrul Energiei, în plenul Camerei Deputaților, George Simion l-a întrerupt de mai multe ori pe oficial.

„Domnule președinte, pot să îi spun domnului Simion să se ducă la domnul Putin să ieftinească gazul? Că văd că îl frământă alte lucruri”, a spus Virgil Popescu, în timp ce George Simion îi striga „hoțule” în plen.

Ulterior, Simion s-a deplasat la pupitrul Camerei Deputaților, unde se afla ministrul Energiei, și l-a bruscat. Menționăm că deputatul nu a respectat distanța minimă de protecție, în contextul pandemiei de COVID-19.

La Rusia cu dumneavoastră(…)Ești un prost”, i-a transmis, ulterior, ministrul Popescu lui George Simion.

Virgil Popescu a spus, o dată, „hai, hai, lovește-mă”, dar acest lucru s-a întâmplat la finalul episodului provocat de Simion, după ce liderul AUR se apropiase de ministru.

CITEȘTE ȘI: George Simion îl acuză pe ministrul Energiei că l-a provocat: Așa cerea, să îl bat. Aș fi fost terminat ca figură politică

Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More Info here to that Topic: mainnews.ro/surse-ministrul-energiei-audiat-in-dosarul-agresiunii-din-parlament-george-simion-nu-a-fost-chemat-de-procurori-sa-dea-explicatii/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *