Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-ar fi agravat / Codrin Ștefănescu: De 2 zile nu reușim sa luam legătura cu el

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 17 decembrie 2020

Codrin Ștefănescu a anunțat că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat brusc, după ce a fost transferat la Spitalul Penitenciarului Jilava, fiind confirmat pozitiv cu COVID-19 la începutul săptămânii. Acesta a precizat că nimeni nu reușește să ia legătura cu fostul președinte PSD de cel puțin două zile.

Vā anunț cā starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți! De 2 zile nu reușim sa luam legătura cu el, iar cei de acolo refuzā sā dea orice explicație familiei, avocatului sau presei! Vā voi ține la curent când vom afla detalii!”, a anunțat Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Administrația Națională a Penitenciarelor a precizat, printr-un comunicat, că niciun pacient aflat în custodia Penitenciarului Jilava nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă și că starea de sănătate a tuturor pacienților confirmați pozitiv cu SARS-CoV-2 este stabilă.

„Având în vedere informațiile recent vehiculate în spațiul public, cu privire la starea de sănătate a persoanelor private de libertate confirmate pozitiv SARS-CoV-2, pentru care se asigură tratament specific în Penitenciarul-Spital București-Jilava,
precizăm: Niciun pacient aflat în custodia Penitenciarului-Spital București-Jilava nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă, unitatea penitenciar-spital asigurând conduita terapeutică specifică pentru forme ușoare și medii de îmbolnăvire cu COVID19. În același registru, subliniem că starea de sănătate a tuturor pacienților confirmați pozitiv SARS-CoV-2 este stabilă și nu au fost înregistrate modificări care să impună suport medical extern”, potrivit ANP.

Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu Sars-Cov-2, duminică, în închisoare. Fostul președinte al PSD a fost testat după ce colegul lui de celula a primit rezultat pozitiv.

Liviu Dragnea a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava.

Fotul lider al Camerei Deputaților a fost condamnat la 3 ani si 6 luni în luna mai 2019, pentru angajari fictive la DGASPC Teleorman, fapte ce ar fi fost comise când era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *