Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Românii circulă înghesuiți, în plină epidemie de coronavirus / Șoferul unui microbuz, amendat cu 12 000 de lei

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 26 martie 2020 Etichete:

Șoferul unui microbuz care circula pe ruta Slatina – Valea Mare – Recea – Schitu, a fost amendat, miercuri, cu suma de 12 000 de lei. Cu toate că în autoturism încăpeau maxim 21 de persoane, în microbuzul șoferului se aflau 36 de oameni. Lucrurile sunt cu atât mai grave cu cât autoritățile au recomandat ca în această perioadă cetățenii ar trebui să evite spațiile aglomerate. 

„În data de 25 martie 2020, în jurul orelor 15.50, pe DJ 653, pe raza localității Valea Mare, a fost depistat un microbuz ce efectua servicii de transport persoane contracost, pe ruta Slatina – Valea Mare – Recea – Schitu. În interiorul microbuzului au fost identificate un numar total de 36 de persoane(15 persoane in plus) , în condițiile în care microbuzul, conform certificatului de inmatriculare este prevazut cu un nr de 21 de locuri. Conducătorul auto, un barbat, de 44 de ani, din comuna Schitu, a fost sanctionat contraventional conform HG 69/2012, cu amenda în cuantum de 12.000 lei!”, se arată într-un comunicat al poliției.

Ordonanța militară nr.3 prevede interzicerea circulației cetățenilor fără motive întemeiate. Autoritățile recomandă ca în această perioadă oamenii să evite zonele aglomerate.

sursa foto: Cuget Liber

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *