Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Șerban Nicolae și-a dat demisia din PSD: O ușă se închide, o alta se deschide

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 22 octombrie 2020 Etichete: ,

Șerban Nicolae și-a dat demisia din Partidul Social Democrat, potrivit Agerpres. Senatorul anunțase, miercuri, pe pagina personală de Facebook că va face „cel mai dureros anunț”, după ce liderii social-democrați nu l-au inclus pe lista pentru alegerile parlamentare.

Senatorul Șerban Nicolae, unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea, și-a anunțat demisia din partid, după ce nu a fost inclus pe listele pentru alegerile parlamentare.

Acesta a anunțat, miercuri, că joi va face „cel mai dureros anunț” privind cariera sa politică, după ce a enumerat presupusele rezultate ale mandatului său de senator.

Ce cred eu că vor românii care mi-au dat mandatul de senator al României:

1. Să-mi dedic întreaga activitate publică României și poporului român.

2. Să apăr dreptul românilor la identitate, demnitate, un trai decent și în siguranță.

3. Să combat abuzurile, nedreptățile și hoția.

Asta am făcut!

Am promovat, cu toată priceperea și cu toată energia, legislația care:

1. a promovat valorile fundamentale ale identității și demnității românilor – reperele istorice, tradiția, credința, familia, personalitățile;

2. a asigurat creșterea constantă, consistentă și durabilă a economiei României, a crescut semnificativ veniturile românilor care trăiesc din muncă cinstită, a susținut libera inițiativă în sectoarele economice-cheie și a urmărit protejarea ultimelor bogății rămase în patrimoniul economic al României – resursele naturale ale solului și subsolului, rezerva de aur și participațiile statului român în economie;

3. a înlăturat cauzele unor abuzuri judiciare flagrante și a asigurat reala independență a justiției față de orice ingerință nelegitimă”, potrivit unei postări scrise de Șerban Nicolae.

Senatorul a adăugat că, în viață, dacă „o ușă se închide, o alta se deschide”.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *