Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Accident grav în Focșani: Două persoane au murit și alte patru au fost rănite

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 23 noiembrie 2019 Etichete: , , , ,

Două persoane au murit și alte patru au fost rănite într-un accident rutier grav, care a avut loc pe centura municipiului Focșani și în care au fost implicate patru autoturisme, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea.

“Patru echipaje din Detaşamentul de Pompieri Focşani au intervenit la un accident rutier produs pe E 85, pe centura municipiului Focşani, în care au fost implicate patru autoturisme şi în urma căruia au rezultat şase victime, dintre care trei victime încarcerate. O victimă de sex feminin prezenta semne incompatibile cu viaţa. Alte cinci victime, patru bărbaţi şi o femeie, au fost transportate la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

Ulterior autoritățile din Vrancea au anunțat că a mai murit o persoană în urma accidentului.

Potrivit Poliției, accidentul s-ar fi produs pe fondul neatenției la volan, una dintre maşinile implicate fiind proiectată pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu alte două autovehicule.

“Conducătorul unui autoturism care se deplasa pe banda de lângă acostament a prins acostamentul la trecerea pe lângă un microbuz care circula pe banda de lângă axul drumului, după care a intrat în coliziune faţă – spate cu un autovehicul cu remorcă. Acesta a fost proiectat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu alte două autovehicule”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com