Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


România donează Republicii Moldova 500.000 de măști de protecție, 50.000 de combinezoane și medicamente necesare pacienților bolnavi de Covid-19

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 30 aprilie 2020 Etichete:

Premierul Ludovic Orban s-a aflat, joi dimineață, la Iași, unde a întâmpinat echipa formată de 42 de medici și asistenți medicali care pleacă în Republica Moldova pentru a sprijini sistemul medical de acolo în lupta anti-Covid.

Orban a anunțat că în ședința de Guvern care avea loc joi seară, va adopta o Hotărâre de Guvern prin care va aloca o sumă importantă pentru o donație făcută pentru vecinii României.

„Astăzi, în cadrul ședinței de Guvern, vom adopta o Hotărâre de Guvern în care vom aloca o sumă importantă pentru o donație făcută pentru Republica Moldova în materiale, echipamente, medicamente, substanțe necesare în bătălia anti-Covid. Va fi vorba despre 500.000 de măști FFP 2 și FFP 3, 50.000 de combinezoane, medicamente necesare pentru tratarea pacienților de Covid-19. În urma dumneavoastră vor veni și ajutoare substanțiale pentru cei care au nevoie din Republica Moldova”, a declarat Orban..

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you can find 62148 additional Information on that Topic: mainnews.ro/romania-doneaza-republicii-moldova-500-000-de-masti-de-protectie-50-000-de-combinezoane-si-medicamente-necesare-pacientilor-bolnavi-de-covid-19/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *