Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Purtătorul de cuvânt al PSD: Rareș şi compania au mari dificultăţi în a-şi vedea ostaşul în turul 2 / Replica lui Rareș Bogdan pentru Lucian Romașcanu

By Redactia , in Stirile zilei , at 1 iulie 2024

Purtătorul de cuvând al PSD, Lucian Romașcanu, vine luni cu un atac la adresa liberalilor, după declaraţia prim-vicepreşedintelui PNL Rareş Bogdan privind organizarea alegerilor prezidenţiale, el afirmând că ”Rareş şi compania au mari dificultăţi în a-şi vedea ostaşul in turul 2, de aici şi piruetele, de aici şi explicaţiile stupide”. 

„Faimosul Rareș, omul care în afară de vorbe nu a produs nimic relevant în politica românească, continuă să facă piruete logice înspre a justifica ceea ce nu poate fi justificat prin prisma bunului simț comun. Faimosul Rareș s-a remarcat prin pupatul oricărui … inel care i s-a arătat în raza de acțiune a buzelor, preamărind orice efemeridă care a ocupat poziția de șef a partidului mirosind mai mult a Băsescu decât a Brătianu: Orban, Cîțu acum Ciucă. Iar lista e departe de finalizare căci rotația șefilor PNL e pe măsura elanului pupător al vorbetelui”, a scris Romașcanu pe pagina lui de Facebook. Mai multe detalii, pe Gândul.ro.

 

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW