Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Nicuşor Dan anunță curăţenie de primăvară în parcurile din subordinea PMB

By news.ro , in Politic Stirile zilei , at 23 mai 2023 Etichete: , , , ,

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) continuă lucrările de curăţenie de primăvar în parcurile din subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti.

Edilul general a mai preciza că astfel continuă lucrările de igienizare ale spaţiilor verzi, vopsirea băncilor şi a mobilierului urban, precum şi plantările decorului de primăvară-vară.

„Primăria Capitalei, prin A.L.P.A.B, continuă curăţenia de primăvară în parcurile din subordine! În continuare, se igienizează spaţiile verzi, se vopsesc băncile şi mobilierul urban, şi se pregătesc parcurile pentru plantările decorului de primăvară-vară”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.

Edilul general a mai spus că „A.L.P.A.B a verificat şi reparat branşamentul de alimentare cu apă în Parcul Regele Mihai I (Herăstrăul Vechi – zona role); iar în Parcul Carol I, locul de joacă a fost ecologizat şi curăţat împreună cu Comunitatea Nu Mai Port şi CIF România”.

„În ultimele zile au fost eliminate ramurile frânte şi uscate pe toate spaţiile administrate de instituţie şi au fost continuate activităţile de cosire pe spaţiile verzi care au nevoie de îngrijire”, a conchis Dan.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW