Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


PSD: De ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021? / Replica lui Cîțu: De ce pun proștii întrebări?

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 23 octombrie 2020

Partidul Social Democrat a lansat în spațiul public întrebarea „De ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021”, urmat de precizări privind presupuse tăieri de salarii, concedieri și majorări de taxe. În replică, Florin Cîțu insinuează că social-democrații ar fi „proști”.

Partidul Social Democrat anunță, pentru anul 2021, că liberalii își propun tăieri de salarii, majorare de TVA și concedieri masive, spunând că, dacă bugetul pe anul 2021 ar fi făcut public, toate aceste măsuri de austeritate ar ieși la iveală.

De ce ascunde #PNL bugetul pe anul 2021? Pentru că urmează redeschiderea discuțiilor cu FMI, iar Guvernul Orban urmează să majoreze TVA, să taie – așa cum au mai făcut! – salarii și să concedieze masiv pentru a acoperi găurile din buget produse prin măsurile haotice din acest an.

Dacă l-ar prezenta public, bugetul ar demasca toate măsurile de #austeritate pregătite pentru anul următor. Însă PNL nu își permite aflarea adevărului înainte de alegeri!”, se arată într-o postare pe Facebook a PSD.

 

În replică, Florin Cîțu a răspuns întrebării lansate de PSD cu o altă întrebare: De ce pun proștii întrebări când oricum nu înțeleg răspunsurile?

De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere!

La întrebarea “de ce nu prezintă PNL bugetul pe 2021” nu se poate raspunde decât cu o altă întrebare : de ce pun proștii întrebări când oricum nu înțeleg răspunsurile?”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook.

De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere!

La întrebarea “de ce nu prezintă PNL bugetul pe 2021” nu se poate raspunde decât…

Publicată de Florin Cîţu pe Vineri, 23 octombrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *