Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Principalul suspect în cazul fetei găsită decedată în lada canapelei, dat în urmărire internațională

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 9 iunie 2023 Etichete: , ,

Șerbuc Ilie-Marcel, principalul suspect în cazul  fetei de 12 ani găsită decedată în lada canapelei, a fost dat în urmărire prin Interpol şi încadrat la categoria „periculos”.  Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru Marcel Ilie Serbuc,  însă, nu fost găsit de polițiști până la acest moment.

În ceea ce o privește pe mama victimei,  este audiată la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, după ce a fost adusă în România din Catalunya – Spania, precizează autoritățile române, vineri, 9 iunie.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a transmis că s-a autosesizat și a deschis dosar penal pentru omor, după ce proprietarul unei locuințe din Sectorul 4 Bucureși a sunat la 112, îngrozit că a găsit un cadavru în sac de plastic, în stare avansată de putrefacție.  în urma expertizei genetice efectuate de INML, s-a stabilit că persoana decedată  este o fată de 12 ani.

„La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Naţional de Criminalistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuinţe din municipiul Bucureşti, Sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Potrivit Libertatea, Șerbuc Ilie-Marcel are o condamnare cu suspendare, după ce și-a agresat fosta iubită.

CITEȘTE ȘI: Ultimele detalii în cazul femeii care a fost găsită moartă într-un sac de plastic: autorul crimei, încă neidentificat

Sursă foto: Interpol

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW