Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


Ultimele detalii în cazul femeii care a fost găsită moartă într-un sac de plastic: autorul crimei, încă neidentificat


Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București oferă noi detalii cu privire la crima din Sectorul 4 Bucureșți, despre care Main News a relatat la sfârșitul acestei săptămâni. Sâmbătă, 3 iunie, poliţiştii au fost sesizaţi de proprietarul unui apartament  cu privire la faptul că, după plecarea unor chiriaşi, a găsit în lada canapelei un sac din plastic, care emană un miros de putrefacţie. 

Astfel, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a început urmărirea penală cu privire la infracţiunea de omor.

Ulerior, s-a efectuat  cercetarea la faţa locului, au fost ridicate mai multe mijloace de probă care urmează a fi valorificate în cauză, transmit anchetatorii. Din primele cercetări, a rezultat că moartea femeii a fost violentă.

Luni, 5 iunie, au fost dispuse expertize genetice judiciare pentru stabilirea profilului genetic ADN al cadavrului, expertize realizate de Institutul Naţional de Criminalistică.

Se iau în calcul toate ipotezele

„Investigaţiile şi verificările au vizat toate ipotezele avute în vedere, precum şi stabilirea identităţii victimei, sens în care au fost audiaţi mai mulţi martori. În spaţiul public, au fost vehiculate mai multe ipoteze cu privire la identitatea victimei şi cu privire la identitatea presupusului autor, însă acestea, deşi sunt avute în vedere în anchetă, în prezent nu pot fi nici confirmate, nici infirmate, întrucât cadavrul este considerat, în continuare, unul neidentificat”, a transmis  Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureși. 

Porivit unor surse, unul dintre suspecți ar fi partenerul de viață al  femeii, însă, precizăm că acesta beneficiază de prezumția de neviovăție. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au menționat că vor face noi precizări, atunci când vor obține noi probe, iar comunicarea acestora în spațiull public nu vor periclita ancheta penală.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW