Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Primul dosar a lui Kristof Lajos, pentru violarea aceluiași minor, a fost clasat anterior de Parchet. Drama puștiului a continuat până ieri

By Redactia , in Stirile zilei , at 22 iulie 2024

Kristof Lajos, ”antrenorul de genii”, a scăpat anterior de un precedent dosar de viol, înainte de a fi prins în flagrant când viola același băiat. Plângerile făcute în trecut de părinții minorului de 14 ani au fost clasate de Parchet pentru că nu au rezultat elementele materiale ale vreunei infracţiuni, a transmis luni, 22 iulie, Poliția Capitalei.

Kristof declarat inițial că a fost într-o stare de somnambilusm în momentul actului sexual, dar și-a recunoscut fapta ulterior.

Mama copiilor abuzați sexual mărturisește că a depus mai multe plângeri la poliție, dar că abia după implicarea polițiștilor de la secția 26 din Capitală bărbatului acuzat de viol i s-a întocmit dosar penal. Culmea, de această dată sesizarea ar fi fost făcută de tatăl copilului de 14 ani și care, spun surse judiciare, ar fi oferit și câteva elemente care au ajutat la derularea investigațiilor. Mai multe detalii, pe Gândul.ro.

 

 

Sursa foto: Poliția Română

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW