Sunday, May 26, 2024
Jurnalism corect


Florin Cîțu, un nou atac la adresa lui Ludovic Orban: Așa am ajuns în PNL – să îți fie teamă să ai o opțiune. Asta nu este liberalism, este dictatură

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 5 iulie 2021

Prezent luni la alegerile desfășurate în cadrul organizației PNL Sector 2, prim-ministrul Florin Cîțu, candidat pentru șefia formațiunii, l-a acuzat Ludovic Orban că a impus un sistem al fricii în cadrul partidului. 

Florin Cîțu s-a referit concret la cazul fostului ministru al educației Monica Anisie, cărei i-ar fi fost teamă de eventuale repercusiuni să își exprime deschis opțiunea pentru congresul din 25 septembrie.

„Monica (n.r. – Monica Anisie), a venit rândul meu să te sprijin pe tine. Tu m-ai susţinut din primul moment în care mi-am anunţat candidatura şi aş vrea, cu permisiunea ta, să le spun oamenilor prin ce ai trecut atunci, pentru că ţi-a fost teamă să vii la acea poză, să vii lângă mine, ţi-a fost teamă de repercusiuni. Aşa am ajuns în Partidul Naţional Liberal – să-ţi fie teamă să ai o opţiune, să-ţi fie teamă să spui public că vrei să ai o opţiune, opţiunea ta. Asta nu este liberalism, asta e dictatură”, i s-a adresat Cîţu fostului ministru al Educaţiei, citat de Agerpres.

Congresul PNL este programat să se desfășoare pe 25 septembrie, singurii candidați anunțați pentru funcția de președinte fiind Ludovic Orban și Florin Cîțu. Până atunci, în interiorul organizațiile județene se vor organiza alegeri și se vor stabili delegații.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW