Sunday, May 26, 2024
Jurnalism corect


Doi angajați din cadrul Ambasadelor României la Minsk și New Delhi, testați pozitiv cu noul coronavirus

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 22 iunie 2020 Etichete: , , , ,

Un al doilea angajat din cadrul Ambasadelor României la Minsk a fost confirmat cu coronavirus. De asemenea, și un angajat din cadrul Ambasadei României în India a fost depistat pozitiv cu Covid-19. MAE precizează că starea de sănătatea a acestuia este bună.

„În continuarea precizărilor de presă transmise în data de 16 iunie 2020, cu privire la infectarea cu COVID-19 a unui angajat din cadrul Ambasadei României la Minsk, Ministerul Afacerilor Externe informează că, în conformitate cu rezultatele testelor efectuate personalului ambasadei, un al doilea angajat a fost testat pozitiv cu COVID-19, restul angajaților fiind cu rezultate negative. Starea celor infectați este bună.

De asemenea, MAE mai informează că un angajat al Ambasadei României în India a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Și starea de sănătate a acestuia este bună.

MAE precizează că în cazul ambelor misiuni diplomatice au fost dispuse măsurile care se impun în relația cu autoritățile din statele de reședință, respectiv măsuri de protecție pentru restul colectivului misiunii diplomatice și pentru familiile acestora”, anunță MAE.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW