Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Primăria Sectorului 5 a cheltuit 140 milioane de lei pe un patinoar care nu poate fi amplasat în niciun parc din sector

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 8 decembrie 2020

Primăria Sectorului 5, condusă la vremea respectivă de Daniel Florea, a cheltuit 140 milioane de lei pe un patinoar artificial care nu poate fi amplasat în niciun parc din sector deoarece este prea mare, se arată într-un comunicat al instituției.

În 2018, societatea Economat Sector 5 SRL a achiziționat un patinoar  artificial de 10.700 de metri pătrați (140.000.000 lei), 5.201 de patine de diferite mărimi (1.000 lei/ perechea), urși polari și pinguini – stabilizatori de echilibru pentru începători (15.000 lei fără TVA/ bucata). Patinoarul artificial este atât de mare, încât nu poate fi amplasat în niciun parc din Sectorul 5. De 2 ani, atât patinoarul, cât și patinele se află într-un depozit situat la marginea Capitalei.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a constatat după ce a solicitat mai multe date din contabilitatea instituției pe care o conduce, că există mai multe facturi emise de societatea Economat Sector 5 SRL, în valoare de peste 30 de milioane de euro, pe care Primăria Sectorului 5 ar trebui să le plătească.

Contactat de Mainnews.ro, Daniel Florea nu a dorit să facă comentarii.

Sursa foto: Primăria Sectorului 5

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More here on that Topic: mainnews.ro/primaria-sectorului-5-a-cheltuit-140-milioane-de-lei-pe-un-patinoar-care-nu-poate-fi-amplasat-in-niciun-parc-din-sector/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: mainnews.ro/primaria-sectorului-5-a-cheltuit-140-milioane-de-lei-pe-un-patinoar-care-nu-poate-fi-amplasat-in-niciun-parc-din-sector/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *