Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Nicolae Ciucă, după ce Diana Șoșoacă nu a purtat masca de protecție în Parlament: Orice cetăţean al acestei ţări trebuie să respecte regulile

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 21 decembrie 2020

Nicolae Ciucă, premierul interimar, a declarat că orice cetățean al țării, indiferent de funcția pe care o ocupă, trebuie să respecte regulile sanitare instituite de specialiști, după ce senatorul Diana Șoșoacă nu a purtat masca de protecție, luni, în plen. 

Orice cetăţean al acestei ţări, indiferent de funcţia pe care o ocupă, trebuie să respecte regulile stabilite de către specialişti şi au fost adoptate de către instituţiile statului, aprobate la nivel guvernamental. Ca atare, instituţiile statului trebuie să-şi facă datoria”, a declarat Nicolae Ciucă, în Parlamentul României.

Acesta a precizat că instituțiile abilitate ar trebui să verifice adeverința pe care Diana Șoșoacă susține că o deține și îi dă dreptul să nu se conformeze regulilor impuse de autorități.

Cu certitudine, trebuie o verificare făcută de către instituţiile abilitate în acest sens. Instituţiile respective sunt în măsură să se autosesizeze”, a spus prim-ministrul.

Comisia de validare din Parlament a înaintat către DSP o solicitare pentru a verifica adeverința care i-ar permite Dianei Șoșoacă să nu poarte masca de protecție, deși acest lucru este obligatoriu.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *