Tuesday, June 25, 2024
Jurnalism corect


Poliția efectuează cercetări privind acuzațiile de fraudă electorală de la Sectorul 1 / Opt persoane au fost deja audiate

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 29 septembrie 2020 Etichete: , , , , ,

Poliția efectuează cercetări pentru falsificarea documentelor și evidențelor electorale, în urma acuzațiilor de fraudă la alegerile pentru Primăria Sectorului 1. Un candidat pentru funcția de consilier ar fi fost văzut ieșind din clădirea biroului electoral al Sectorului 1 având asupra sa peste 400 de procese verbale. Opt persoane au fost audiate.

Șeful Poliției Sector 1, Bogdan Dana, a declarat că Poliția efectuează, în acest moment, cercetări privind falsificarea documentelor și evidențelor electorale, după ce un candidat pentru funcția de consilier ar fi fost văzut ieșind din clădirea biroului electoral al Sectorului 1.

Potrivit acuzațiilor venite din partea USR-PLUS, bărbatul acuzat de fraudă electorală ar fi un candidat PSD la Consiliul Local. Acesta a fost văzut ieșind din clădirea BE Sector 1 având asupra sa 473 de procese verbale.

Ieri, Secţia 4 Poliţie a primit un apel de la un bărbat care a sesizat faptul că un bărbat a ieşit din incinta biroului electoral şi are mai multe procese verbale. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la Secţia 4, iar in incinta secţiei au fost găsite mai multe persoane. Toate au fost conduse la poliţie, împreună cu bărbatul care avea asupra sa procesele verbale. Au fost audiate 8 persoane. Procesele verbale sunt în număr de 473 şi în continuare efectuăm cercetări poliţia sub coordonarea Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 sub suspiciunea falsificării de documente şi evidenţe electorale. Până în acest moment sunt singurele informaţii pe care vi le putem furniza.  Bărbatul era înscris pe lista electorală a unui partid politic la rubrica de consilieri locali”, a precizat Bogdan Dana.

CITEȘTE ȘI: Luptă cu scandal și acuzații de fraudă pentru Primăria Sectorului 1 / Poliția intervine după ce un candidat a fost surprins cu peste 100 de procese verbale asupra sa

Clotilde Armand susține că va solicita Parchetului General să preia ancheta privind tentativa de fraudă electorală de la Sectorul 1, după ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, împreună cu Dan Tudorache, au solicitat BEC să reia numărătoarea voturilor.

Aud că prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) împreună cu fostul primar bolşevic de la Sectorul 1 (da, este un bolşevic pur sânge care a transformat Poliţia Locală în poliţie politică şi a folosit-o să mă urmărească) vor să renumere voturile pentru că, ţineţi-vă bine: ”Voturile reprezintă voinţa şi speranţa oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate.” Really? Şi în 2016 ce-aţi făcut domnilor?! Acum, eu vreau să-i lămuresc pe cei doi în felul următor. Astăzi voi solicita Parchetului General al României să preia ancheta despre situaţia de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Să înţelegem şi noi o treabă”, a anunțat Clotilde Armand, pe Facebook.

Potrivit numărătorii parțiale, Clotilde Armand este pe primul loc în lupta pentru Sectorul 1

Clotilde Armand se menține pe primul loc în cursa cu Daniel Tudorache pentru Sectorul 1, deși acesta din urmă susținea, luni, că ar avea cu 200 de voturi mai mult decât candidatul dreptei.

Astfel, după numărarea a 94,93% din voturi, Clotilde Armand are 41,06%, iar Daniel Tudorache are 39,72%.

CITEȘTE ȘI: Dan Tudorache susține că ar avea cu 200 de voturi mai mult decât Clotilde Armand / Candidatul susținut de PNL și USR-PLUS: Aud că fostul primar al Sectorului 1 nu știe să numere

Sursă foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

 

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW