Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Bărbat prins în flagrant pe A1, cu droguri în mașină. Mai multe persoane reținute pentru trafic pe ruta Constanța – Oradea

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 10 august 2020 Etichete: , , , , , ,

Mai multe persoane care distribuiau droguri pe ruta Constanța – Oradea au fost reținute în cadrul unei acțiuni de combatere a traficului de droguri de mare risc. Un bărbat de 30 de ani din județul Tulcea și alte două persoane din județul Bihor au fost arestate preventiv de oamenii legii.

Vineri, polițiștii de combatere a criminalității organizate, sprijiniți de procurorii D.I.I.C.O.T. Vrancea și cei ai Biroului de Poliție Autostrăzi- Autostrada A1 au prins în flagrant un bărbat de 30 de ani bănuit de trafic de droguri de mare risc.

În urma flagrantului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 30 de ani ar fi avut asupra sa droguri de mare risc, mai exact peste 100 de grame de cocaină și ketamină.

Din cercetări, ar fi reieșit că drogurile ar fi urmat să fie transportate pe ruta Constanța-Oradea, cu scopul de a fi vândute.

Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de trafic și consum ilicit de droguri de mare risc.

În aceeași zi, în urma a trei percheziții domiciliare din județul Bihor, au fost ridicate 5.000 de pastile de Ecstasy, 100 g de cocaină, 50 g de Ketamină, 150g de substanță cristalină de MDMA și o pușcă cu aer comprimat.

În acest dosar au mai fost reținute pentru 24 de ore încă două persoane, un bărbat de 35 de ani și o femeie de 22 de ani. Cei doi urmează să fie prezentați Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzați de constituire de grup infracțional organizat, trafic și consum ilicit de droguri de risc și mare risc.

În cadrul acțiunii au fost indisponibilizați 7.900 de lei, 300 de euro și 50 de lire sterline, iar pe un autoturism de lux a fost impus sechestru asigurator.

 

 

 

   

Sursa foto: Poliția Română

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *