Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Percheziții DNA la sediul Oracle din București și la locuința directorului general

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 7 august 2019 Etichete: ,

Direcția Națională Anticorupție face percheziții la sediul Oracle din nordul Capitalei. Procurorii DNA au ajuns, miercuri, și la locuința CEO-ului companiei, au declarat surse judiciare pentru mainnews.ro.

Este vorba despre Sorin Mândruțescu, directorul general al Oracle România. Acesta a transmis, prin intermediul avocatului său, că nu știe care sunt acuzațiile procurorilor, însă este deschis colaborării cu aceștia.

„La acest moment nu pot face niciun comentariu întrucât nu cunosc ce acuzații formulează procurorii. Ceea ce pot spune este că am răspuns cu deschidere tuturor solicitărilor procurorilor și că voi adopta o astfel de conduită și pe viitor. Desigur, prin avocatul meu, voi cere să aflu mai multe elemente din dosar, însă, fiind o procedura în curs, voi rămâne rezervat cu declarațiile, apreciind că ele trebuiesc făcute doar în cadru instituțional.
Va mulțumesc pentru înțelegere”, a transmis Sorin Mândruțescu prin avocatul său, Alexandru Chiciu.

Potrivit acelorași surse, perchezițiile au avut loc, miercuri, la sediul Oracle din București, dar și la locuința lui Mândruțescu. Perchezițiile de la locuința acestuia s-au încheiat, însă cele de la sediul din nordul Capitalei continuă. Este posibil ca CEO-ul Oracle să fie dus astăzi, la sediul DNA, pentru audieri.

Ar fi vizate contracte acordate de companie în schimbul unei mite foarte mari. Este unul dintre rarele cazuri investigate de procurorii DNA care vizează acte de corupție între companii private.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More here on that Topic: mainnews.ro/perchezitii-dna-la-sediul-oracle-din-bucuresti-si-la-locuinta-directorului-general/ […]

  • … [Trackback]

    […] Here you will find 59285 more Information on that Topic: mainnews.ro/perchezitii-dna-la-sediul-oracle-din-bucuresti-si-la-locuinta-directorului-general/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *