Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Noul vicepreședinte PNL a povestit cum „liniștea” primarii care cereau bani pentru proiecte: Dădeam drumul la lăutari și băutură

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 27 mai 2022

Noul vicepreședinte pe domeniul Apărării al Partidului Național Liberal și președinte al organizației județene PNL Dâmbovița, Virgil Guran, a avut o declarație controversată la Congresul de vineri, 27 mai.

În timpul discursului susținut înainte ca liberalii îl voteze în funcția de vicepreședinte pe domeniul Apărării, Virgil Guran le-a povestit delegaților prezenți în sală despre experiența sa ca președinte al filialei județene din Dâmbovița.

În ultimul timp am cam avut probleme și le-am rezolvat în felul următor: când trebuia să vorbim despre proiecte, îi adunam pe primari, pregăteam niște lăutari așa cum trebuie, băutură, când începeau să mă întrebe mai hotărât, așa – domne, cum stăm cu proiectele? – făceam semn, dădeam drumul la lăutari, băutură, și îi linișteam. A mers de 2 ori”, le-a transmis Virgil Guran liberalilor.

Între timp, după cum a precizat liderul de filială, se gândea „cum să facă să o rezolve”.

Am început să îi trimit – mă, ia proiectul de la CNI (n.r. Compania Națională de Investiții), îl mutăm la Anghel Saligny (n.r. adoptat în anul 2021), de la Anghel Saligny pe AFM (n.r. Administrația Fondului pentru Mediu), de la AFM pe POR (n.r. Programul Operațional Regional) și așa mai departe. Nu se mai poate așa, stimați colegi, trebuie să facem de așa natură încât lucrurile să se miște”, a fost îndemnul lui Virgil Guran.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *