Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan, videoconferință cu ambasadorii statelor UE: Sunt interesat de preluarea experiențelor de succes din capitalele europene

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 5 noiembrie 2020

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a purtat joi discuții, în sistem de videoconferință, cu ambasadorii acreditați la București ai statelor membre ale Uniunii Europene, discuțiile fiind axate pe probleme legate de trafic, poluare, termoficare și combaterea pandemiei de COVID-19.

La întâlnirea online organizată de Ambasada Germaniei, Nicușor Dan s-a declarat interesat de preluarea modelelor de succes implementate din alte state membre UE.

„Sunt extrem de interesat de preluarea experiențelor de succes din capitalele europene pentru a rezolva problemele de bază ale Bucureștiului – traficul rutier, poluarea, termoficarea.

Acesta a fost unul dintre mesajele mele la întâlnirea online pe care am avut-o azi cu ambasadorii țărilor Uniunii Europene în România, la invitația Ambasadei Germaniei în cadrul președinției germane a Consiliului Uniunii Europene.

Am vorbit de asemenea cu reprezentanții diplomatici din statele U.E. despre urgențele momentului în Capitală și în special despre eforturile de combatere a epidemiei COVID-19. Toate țările europene fac eforturi majore în această direcție, iar cooperarea inter-instituțională (la nivel local, național și internațional) e una dintre condițiile reușitei în stăvilirea pandemiei”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Sunt extrem de interesat de preluarea experiențelor de succes din capitalele europene pentru a rezolva problemele de…

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 5 noiembrie 2020

 

Sursa foto: Facebook / Nicușor Dan

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *