Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan, mesaj pentru bucureșteni: Ne revedem la depunerea jurământului, iar apoi, zi de zi, în calitate de parteneri

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 26 octombrie 2020

Nicușor Dan a reacționat, după ce Curtea de Apel a respins contestațiile depuse de mai mulți consilieri PSD ca fiind „tardiv formulate”, iar mandatul de primar general al Capitalei a fost validat definitiv. 

Primarul ales al Capitalei a anunțat că în această săptămână își va prelua oficial funcția de primar general și va începe construcția „Noului București”.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL Mandatul lui Nicușor Dan, validat definitiv de Curtea de Apel București

Nicușor Dan le-a mulțumit bucureștenilor pentru votul acordat și le-a promis că va fi alături de ei, zi de zi, în calitate de partener.

Curtea de Apel București a luat azi decizia firească de a respinge contestațiile pesediste total nejustificate privind alegerile locale de acum o lună și a validat mandatul de primar general al Capitalei, acordat de cetățeni.

În această săptămână, voi putea prelua oficial funcția și începem să construim împreună Noul București, adică să facem un oraș bun pentru oamenii cinstiți.

Le mulțumesc din nou bucureștenilor pentru încrederea exprimată la urne și pentru dorința de a aduce o schimbare în acest oraș vitregit de către o administrație incompetentă. Ne revedem la depunerea jurământului, iar apoi, zi de zi, în calitate de parteneri”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Curtea de Apel București a luat azi decizia firească de a respinge contestațiile pesediste total nejustificate privind…

Publicată de Nicușor Dan pe Luni, 26 octombrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *