Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ministrul Sănătății nu și-a văzut familia timp de cinci săptămâni din cauza pandemiei: Copilul venea la mine, dar îmi era frică să îl ating

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 6 iunie 2020 Etichete: , , ,

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că nu și-a văzut copilul și soția timp de cinci săptămâni, în contextul pandemiei de coronavirus.

”Copilul nu putea să spună nimic când m-a revăzut. Plecasem de acasă cu cinci săptămâni în urmă, secretar de stat, veneam ministru. Copilul venea la mine, voia să mă atingă, dar îmi era frică să îl ating. Îmi simte lipsa, dar au fost momente importante. Mă înțelege, înțelege situația și vrea să se facă în continuare doctor. Și ăsta este un lucru important”, a mărturisit Nelu Tătaru pentru Libertatea.

“Soția mea a avut răbdare și înțelegere. A fost o perioadă grea, în care a fost și mama, și tată, dar a înțeles și momentul, și menirea, și importanța a ceea ce am traversat cu toții”, a mai spus el.

Tătaru a mai transmis că prin astfel de situații au trecut toți medicii implicați în lupta împotriva coronavirusului. El a spus că i-a văzut ”pe medici, la începutul pandemiei, dezorientați, deznădăjduiți” și că acesta a fost declicul în care și-a înțeles misiunea.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *