Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Microbuz care transporta români, implicat într-un accident în Ungaria. Două persoane au murit și alte 10 au avut nevoie de îngrijiri medicale

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 11 iulie 2022

Două persoane au fost ucise și alte 10 rănite, printre care și cetățeni români, în urma unui accident ce a avut loc duminică, 10 iulie, între localitățile Földes și Berettyóújfalu, din Ungaria, notează Hirado.hu.

Accidentul s-a petrecut la primele ore ale dimineții pe Autostrada 42, când un microbuz care transporta cetățeni români și o autoutilitară s-au ciocnit frontal. Nouă persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit presei din țara vecină.

În urma accidentului, un român și-a pierdut viața, iar alți 7 au fost grav răniți, potrivit datelor furnizate duminică de Ministerul de Externe.

Ambasada României la Budapesta și Consulatul General al României la Gyula, în circumscripția căruia s-a produs accidentul, continuă să monitorizeze evoluția stării de sănătate a cetățenilor români accidentați și se află în dialog cu autoritățile ungare, fiind pregătite să acorde asistență consulară, conform competențelor legale”, a transmis MAE.

Imagini de la fața locului, publicate de poliția din Ungaria:

Sursă foto: Captură Youtube / PoliceHungary

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *