Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Mesajele social democraților pentru Marcel Ciolacu, după incidentul din timpul conferinței de presă. Firea: Stresul și oboseala și-au spus cuvântul / Paul Stănescu: L-a afectat că a fost acuzat de trădare naţională de Iohannis

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 10 mai 2020 Etichete: , ,

Liderului Partidului Social Democrat i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă pe care a susținut-o duminică. Marcel Ciolacu și-a revenit în scurt timp și a plecat la spital pentru a fi supus unor analize. Colegii de partid îi transmit mesaje liderului PSD în care îi urează sănătate. 

Vezi și Liderului PSD i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă / Ciolacu a suferit o criză de lipotimie – VIDEO

Gabriela Firea: Stresul și oboseala și-au spus cuvântul

„Multa sanatate colegului meu Marcel Ciolacu! Sa aiba puterea de a trece cu bine peste aceasta cumpana. Cred ca stresul si oboseala si-au spus cuvantul. Iata ca acestea pot face ravagii chiar si in viata oamenilor in putere. O stiu din proprie experienta. Doar in astfel de momente realizam cat de pretioasa este sanatatea. Dumnezeu sa-l ocroteasca si sa revina cat mai curand alaturi de familie si in activitate”, este mesajul edilului.

Constantin Toma, primar Buzău: Atât de încercat în ultimele luni

„Multă sănătate Marcel Ciolacu! Multă sănătate dragă prietene atât de încercat în ultimele luni. Sunt alături de tine și sunt convins că vei învinge și de această dată. Doamne ajută-ne!„, a scris Constantin Toma

Paul Stănescu: L-a afectat că a fost acuzat de trădare naţională de Iohannis

„Eu am petrecut foarte mult timp cu el în ultima perioadă. Foarte mult l-a afectat că a fost acuzat de trădare naţională de către preşedinte. Marcel vine dintr-o familie de militari, tatăl său fiind unul dintre cei mai buni piloţi pe care i-a avut România şi sigur că a fost foarte afectat. E complicat la un asemenea nivel când preşedintele României acuză al treilea om în stat de trădare naţională. E un lucru foarte complicat. A fost şi starea de oboseală, volumul foarte mare de muncă, probabil şi condiţiile din sala de conferinţă care este undeva la subsol şi nu e foarte bine aerisită. Aşa se întâmplă, clachezi. Marcel nu avea probleme de sănătate, am discutat ore multe cu el, nu avea istoric medical sau ceva care sa atragă atenţia”, a spus Paul Stănescu, pentru Mediafax.

sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *