Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Liderului PSD i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă / Ciolacu a suferit o criză de lipotimie – VIDEO

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 10 mai 2020 Etichete: ,

Liderului Partidului Social Democrat i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă pe care a susținut-o duminică și în care a prezentat programul „Repornirea României”.

Conferința de presă a început cu o întârziere de cinci minute. După aproximativ 10 minute de discurs, Marcel Ciolacu a început să tremure, și-a pierdut echilibrul și era aproape să cadă cu pupitrul.

O persoană din echipa președintelui PSD a intervenit, moment în care transmisiunea live a fost întreruptă.

„Setul inițial de analize a ieșit în regulă. Nu are niciun fel de istoric medical. Coronavirus nu este. Probabil că va fi testat. Nu are niciun fel de simptom”, a declarat Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD.

Marcel Ciolacu și-a revenit. Liderul politic a mers pe picioarele sale la mașină și urmează să își facă un control medical.

„Astăzi, în timpul conferinței de presă, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leșin), posibil cauzată de căldura și lipsa de oxigen din sală, dar și pe fondul unei activități intense din ultima perioadă desfășurată atât la Parlament cât și la partid. Președintele interimar PSD și-a revenit la scurt timp și a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii”, a transmis PSD, într-un comunicat de presă.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *