Wednesday, May 22, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: „Subsemnatule Orban”, tu nu mai poți avea nicio funcție în statul român

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 16 decembrie 2020

Marcel Ciolacu susține că Ludovic Orban nu mai poate avea nicio funcție în statul român, după ce acesta din urmă a anunțat că este una dintre variantele propuse de PNL pentru funcția de prim-ministru. Președintele PSD consideră că Alexandru Rafila ar fi „singura soluție” pentru a conduce noul Guvern. 

Circul pierzătorilor nu mai pleacă din oraș! Mai nou, ”subsemnatul Orban” se autopropune iarăși premier, o funcție din care a plecat acum o săptămână de incompetent ce a fost în gestionarea pandemiei și a economiei.

Nu, ”subsemnatule Orban”! Tu nu mai poți avea nicio funcție în statul român. Nu o meriți! Oamenii mor pe capete, în timp ce voi, inconștienților, continuați să vă bateți pe ciolan!

Singura soluție este premierul propus de PSD – Alexandru Rafila! Strângeți-vă circul ridicol și plecați odată acasă! Pierzătorilor!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: PNL, două propuneri pentru a continua negocierile: Florin Cîțu – premier și Ludovic Orban președinte al Camerei Deputaților sau Ludovic Orban – premier și Florin Cîțu președinte al Senatului

Ludovic Orban a anunțat că Partidul Național Liberal va continua negocierile cu USR-PLUS și UDMR și a precizat că Biroul Politic Național a luat decizia de a flexibiliza mandatul de negociere.

Liberalii propun două variante: Florin Cîțu să ocupe funcția de prim-ministru și Ludovic Orban să ocupe funcția de președinte al Camerei Deputaților sau Ludovic Orban să ocupe funcția de prim-ministru și Florin Cîțu să ocupe funcția de președinte al Senatului.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *