Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: Președinții consiliilor județene și primarii marilor orașe vor face parte din Cex și BPN

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 12 ianuarie 2020 Etichete: , , , , ,

Președintele Interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică, că dorește ca președinții consiliilor județene și primarii marilor orașe ai partidului să devină membri de drept ai Comitetului Executiv.

Ciolacu a anunțat, de asemenea că prin modificările statuare pe care le susține este și propunerea ca liderii celor mai performante filiale să fie cooptați permanent în Biroul Permanent Național. „Propunem și modificarea structurii de reprezentare în BPN unde să fie primite de drept primele trei organizații cu cele mai bune rezultate la ultimele patru rânduri de alegeri”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul social-democraților a precizat că alegerile de la Congresul din 29 februarie vor fi făcute pe bază de moțiune, unde fiecare candidat la șefia partidului să participe cu un program politic. ”Vom invita și primarii de mari municipii și președinții CJ unde vom expune aceste principii și, dacă ele trec de votul din intern, vom merge cu ele să le expunem și Congresului unde se va da un vot”.

Marcel Ciolacu participă, duminică, la  Conferinţa Organizaţiei Judeţene PSD Călăraşi de desemnare a delegaţilor judeţeni la congresul naţional din februarie.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *