Wednesday, October 23, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, întrebat despre media la BAC: „Nu știu pe de rost. Nu m-am uitat”

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 2 septembrie 2024

Întrebat luni în timpul unei conferințe de presă ce medie a obținut la examentul de Bacalaureat, premierul Marcel Ciolacu a evitat să ofere un răspuns, menționând că nu își amintește. 

„Nu știu în acest moment. Am o medie suficient de bună. Stați că nu v-am arătat nici diploma. Așa că o să vă dau și media și diploma. Nu știu pe de rost. Nu m-am uitat. O să mă uit. Nu cred că ați avut vreodată un prim ministru, ca și partener de dialog, care să stea în fața dvoastră la 2-3 zile, să vă răspundă la toate întrebările. Deci categoric veți avea și acest răspuns. Am înțeles că s-a făcut un 544 așa că prefer ca autoritățile statului să dea răspunsuri”, a răspuns Marcel Ciolacu la întrebarea unui jurnalist.

Marcel Ciolacu și-a anunțat oficial, la finalul lunii trecute, candidatura pentru funcția de președinte al României. Potrivit CV-ului publicat pe site-ul Guvernului, Ciolacu a studiat la Liceul de Filologie-Istorie ”Mihai Eminescu” din Buzău.

El a absolvit Facultatea de Drept a Universității Ecologice din București, una dintre cele mai slabe instituții de învățământ superior din România, care în anul 2010 a făcut obiectul unui scandal enorm privind falsificarea unor diplome.

În perioada 2008-2009 a studiat „Securitate şi bună guvernare”, la Colegiul Naţional de Apărare Bucureşti al Ministerului Apărării, în vreme ce în 2012 a terminat un master „Bazele sectorului public. Managementul finanțelor publice” la SNSPA.

În anul 2013, el s-a înscris la școala de studii doctorale a Academiei Naționale de Informații a SRI, însă nu a reușit să obțină titlul de doctor, fiind exmatriculat în 2019, după cum a relatat G4Media.

Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW