Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, despre legăturile cu Sorina Docuz: „Nu am o relație intimă”

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 26 septembrie 2024

Premierul Marcel Ciolacu a recunoscut joi că o cunoaște pe Sorina Docuz, fosta soție a primarului Robert Negoiță, însă susține că nu are nicio relație amoroasă cu aceasta. 

„Sunt căsătorit de peste 30 și ceva de ani. (…) Am văzut și eu articolul. L-am citit. Există vreo poză în care sunt eu cu Sorina Docuz în vreo postură intimă. O cunosc pe Sorina Docuz. Avem o relație normală. Nu am o relație intimă cu Sorina Docuz. Dacă cineva poate să îmi aducă dovezi, intrăm în altă logică. Există vreo companie care a spus că eu am sunat să intervin pentru cineva vreodată? Vă rog frumos, mă retrag din politică. Există vreun om de afaceri care să spună că eu am intervenit?”, a declarat Marcel Ciolacu, într-un interviu acordat HotNews.ro.

Contracte de la Erbașu și… PSD

Publicația G4Media.ro a scris că anul trecut, o societate controlată de Sorina Docuz prin intermediul unor interpuși a primit din partea firmei Construcții Erbașu, pentru o perioadă de 3 ani, dreptul de a amplasa două mesh-uri publicitare pe o clădire în renovare a Universității București situată în plin centrul Capitalei la kilometrul zero.

Potrivit aceleași surse, pe 11 iunie 2020, un fotomodel pe nume Roxana Ilie, cea mai bună prietenă a Sorinei Stan Docuz, a preluat 50% din părțile sociale ale unei firme cu activitate modică din Buzău, căreia i-a schimbat numele în Look Outdoor.

În decurs de 6 luni, cifra de afaceri a firmei a crescut de 835 de ori față de anul anterior, majoritatea banilor provenind din contracte încheiate cu PSD.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW