Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Mama lui Vlad Pascu, reținută pentru 24 de ore

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 14 septembrie 2023

Mama lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a intrat cu mașina într-un grup de studenți în stațiunea 2 Mai și i-a ucis pe doi dintre ei, a fost reținută pentru 24 de ore joi, 14 septembrie, potrivit surselor News.ro.

Miruna Pascu este acuzată de infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, surse apropiate anchetei afrimând că aceasta ar fi încercat să şantajeze martori din cauza în care este pus sub acuzare fiul său, în favoarea acestuia.

Și tatăl tânărului de 19 ani, Mihai Pascu, a fost audiat de procurori în dosarul în care este cercetat fiul său, iar surse judiciare spun că el a fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce, la percheziţiile de joi dimineaţă, la locuinţa sa ar fi fost găsită muniţie deţinută ilegal.

CITEȘTE ȘI: Tatăl lui Vlad Pascu, aproape să intre cu motocicleta într-un grup de jurnaliști / Poliția s-a autosesizat

La DIICOT încă dau explicații prietenii lui Vlad Pascu, între care și Duma Tudor, zis „Maru”, în vârstă de 19 ani. „Maru” ar fi fost cel care procura droguri pentru prietenii lui. Dintre dealerii de la care acesta s-ar aproviziona cu droguri, susțin surse apropiate anchetei, ar fi și doi frați, respectiv Constantin Ștefan Ciprian și Constantin Costin Antonio, ambii domiciliați în Sectorul 4 al Capitalei.

CITEȘTE ȘI: „Maru”, prietenul lui Vlad Pascu, s-a filmat în farmacia Spitalului Floreasca, înainte de a fi percheziționat pentru trafic de droguri/Tânărul de 19 ani căuta medicamente să se drogheze

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii