Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban, după ce Florin Cîțu a spus că în PNL este diactatură: Deşi am fost sac de box pentru mulţi dintre colegii mei, am mers mai departe şi am condus partidul în mod democratic

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 6 iulie 2021

Întrebat în legătură cu afirmațiile lui Florin Cîțu potrivit cărora în PNL a impus un sistem al fricii în PNL, Ludovic Orban a subliniat că, deși a fost atacat în repetate rânduri de anumiți membri ai partidului, a preferat să recurgă la măsuri de sancționare. 

„E o glumă. Mă cunoaşteţi. Pentru mine democraţia este fundamental şi în societate şi în partid. Cred că în puţine perioade PNL a fost mai democratic decât în perioada în care am condus eu partidul. Dovada cea mai bună este că se pot exprima în felul acesta şi că nimeni nu păţeşte nimic. Deşi am fost sac de box pentru mulţi dintre colegii mei, am mers mai departe şi am condus partidul în mod democratic”, a declarat, marţi, Ludovic Orban.

Prezent luni la alegerile desfășurate în cadrul organizației PNL Sector 2, prim-ministrul Florin Cîțu, candidat pentru șefia formațiunii, l-a acuzat Ludovic Orban că a impus un sistem al fricii în cadrul partidului.

Florin Cîțu s-a referit concret la cazul fostului ministru al educației Monica Anisie, cărei i-ar fi fost teamă de eventuale repercusiuni să își exprime deschis opțiunea pentru congresul din 25 septembrie.

Congresul PNL este programat să se desfășoare pe 25 septembrie, singurii candidați anunțați pentru funcția de președinte fiind Ludovic Orban și Florin Cîțu. Până atunci, în interiorul organizațiile județene se vor organiza alegeri și se vor stabili delegații.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *