Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban, după ce a fost lăsat singur pe un rând de scaune: Cine umilește președintele PNL, umilește partidul și pe membrii săi / Ce spune despre liderii de filiale care au schimbat tabăra

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 20 iulie 2021

Ludovic Orban i-a transmis contracandidatului său că, umilindu-l pe președintele Partidului Național Liberal, „umilește PNL în ansamblul său și pe fiecare dintre liberali în parte”, după episodul din weekend, când Florin Cîțu a invitat alături de el pe scenă mai mulți lideri de filiale care îl susțin la Congres, în timp ce Orban a rămas singur în primul rând.

Pentru mine, a fi preşedintele Partidului Naţional Liberal înseamnă o răspundere uriaşă, o povară imensă şi o misiune pe care am înţeles să o îndeplinesc aşa cum am putut mai bine vreau să le transmit unora mai puţin obişnuiţi cu Partidul Naţional Liberal: cine umileşte preşedintele Partidului Naţional Liberal, umileşte Partidul Naţional Liberal în ansamblul său şi, la urmă, îl umileşte pe fiecare dintre membrii Partidului Naţional Liberal, provocând un grav deserviciu nouă, fiecăruia dintre noi” a declarat Ludovic Orban marţi, la alegerile pentru șefia PNL Prahova.

Ulterior, Ludovic Orban a comentat în fața jurnaliștilor episodul de duminică, după ce mai mulți lideri liberali care și-au arătat susținerea față de actualul președinte PNL, printre care Sebastian Burduja, șeful PNL Sector 1, s-au urcat pe scenă alături de Florin Cîțu.

I-a chemat pe scenă, sigur că decizia de susținere a unui candidat nu poate fi luată numai de un singur om, chiar dacă e președintele filialei, la congres, în funcție de forța filialei, vor veni între 60 și 150 de delegați din fiecare filială județeană, până la urmă delegații la congres, cei 5.000 de membri ai PNL, elita PNL, consultând baza partidului, cei 5.000 de delegați vor hotărî președintele partidului(…) Nu arată frumos și regret profund că apar astfel de suciri și modificări unilaterale ale unor poziții luate interinstituțional de conducerile filialei”, a spus actualul președinte al PNL.

Florin Cîțu i-a chemat alături de el pe scenă pe mai mulți lideri de filiale PNL, lăsându-l pe Ludovic Orban singur pe un rând de scaune. Momentul s-a petrecut duminică, la conferința PNL Cluj.

CITEȘTE ȘI: Competiția pentru șefia din PNL, ecou în coaliția de guvernare. Rareș Bogdan susține că un ministru liberal ar fi gestionat mai bine PNRR/ Ghinea: USR PLUS conduce ministere importante pentru că avem voturi reale în spate

(Sursă foto: Hotnews / Facebook)

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you will find 77970 additional Info on that Topic: mainnews.ro/ludovic-orban-dupa-ce-a-fost-lasat-singur-pe-un-rand-de-scaune-cine-umileste-presedintele-pnl-umileste-partidul-si-membrii-sai-ce-spune-despre-liderii-de-filiale-care-au-schimba…

  • B1088/157B Bourbong St, Bundaberg Central QLD 4670, Australia – The Website Design Bundaberg by Roundhouse team collaborates closely with you to understand your brand and target audience. We utilize cutting-edge design and technology to create websites that are mobile-responsive, optimized for search engines, and deliver a seamless user experience. Whether you’re a startup or a seasoned business, Website Design Bundaberg is your partner for online success in Bundaberg.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *