Sunday, October 17, 2021
Jurnalism corect


Ludovic Orban, despre liderii PSD surprinși la restaurant: Au avut o conduită iresponsabilă încă de la începutul pandemiei

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 25 octombrie 2020

Ludovic Orban i-a criticat, duminică, pe liderii Partidului Social Democrat care au fost surprinși într-un restaurant din Buzău fără să respecte normele sanitare. 

Premierul susține că liderii Partidului Social Democrat au avut o conduită iresponsabilă de la începutul pandemiei, potrivit G4 Media.

Au avut o conduită iresponsabilă încă de la începutul pandemiei, bagatelizând pandemia, punând bețe în roate autorităților. Ignoră regulile de protecție sanitară”, a declarat Ludovic Orban.

Marcel Ciolacu, Mihai Tudose și alte nouă persoane au fost surprinse în fotografii în timp ce stăteau împreună la o masă, fără a respecta normele sanitare în vigoare.

CITEȘTE ȘI: FOTO Marcel Ciolacu și Mihai Tudose, surprinși în timp ce nu respectau normele de distanțare socială / Amenzi de 21.000 de lei

Ulterior, liderul PSD a venit cu un răspuns pe pagina sa personală de Facebook, acuzându-l pe premier că ar folosi Poliția Română pentru a face poliție politică și a republicat fotografia în care apar Ludovic Orban și alți membri ai Guvernului, într-o atmosferă relaxată, fumând și consumând băuturi alcoolice în interiorul Palatului Victoria, în timpul stării de urgență.

Premierul a mai fost întrebat de acel incident menționat de Marcel Ciolacu, dar a răspuns spunând că și-a cerut scuze și că nu a mai încălcat, de atunci, măsurile de protecție sanitară.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW