Thursday, August 11, 2022
Jurnalism corect


Orban și alți membri ai Guvernului, surprinși într-o fotografie în timp ce ar consuma băuturi alcoolice la o ședință / Imaginea a devenit virală

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 29 mai 2020 Etichete: , , , , ,

Premierul Ludovic Orban și alți membrii ai Guvernului au fost surprinși într-o fotografie în timpul unei ședințe. Liberalii au fost fotografiați într-o atmosferă relaxată, fumând și consumând băuturi alcoolice. Imaginea a stârnit comentarii și critici aspre din partea opoziției și a internauților. 

În fotografia postată de Eugen Teodorovici pe Facebook sunt surprinși mai membrii ai cabinetului condus de Ludovic Orban.

De la stânga la dreapta, în jurul unei mese sunt așezați ministrul Transporturilor, Lucian Bode, vicepremierul Raluca Turcan, care poartă mască de protecție sub bărbie, și premierul Ludovic Orban fumând o tigară și cu un pahar de bere în față.

Imediat în stânga premierului stă așezat ministrul Economiei, Virgil Popescu, care pare a bea o băutură spirtoasă și ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, care poartă mănuși de protecție și fumează un trabuc.

În 40 de minute de la publicare, postarea lui Eugen Teodorovici a strâns aproape 700 de reacții, aproximativ 200 de comentarii și 400 de distribuiri.

Fotografia a fost postată și de liderul Pro România, Victor Ponta, care-i critică pe liberali că nu respectă măsurile de protecție impuse de Guvern.

Critici au venit și din partea USR, mai exact din partea parlamentarului Iulian Bulai.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW