Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ligia Deca s-a înscris în PNL. Ministrul Educației a ales filiala condusă de primarul Ciprian Ciucu

By Dragomir Georgiana , in Politic , at 29 iunie 2023 Etichete: , , , ,

Ministrul Educației, Ligia Deca, s-a înscris în Partidul Național Liberal-filiala Sector 6, anunță primarul  Sectorului 6 București, Ciprian Ciucu. Ligia Deca nu era reprezentanta vreunui partid politic până astăzi, 29 iunie, dar a fost propusă la conducerea Ministerului Educației de PNL. 

Mi-a picat bine atunci când am aflat că doamna ministru Ligia Deca a ales filiala PNL Sector 6 pentru a se înscrie în Partidul Național Liberal.

Întodeauna am apreciat acei oameni care aleg sa facă politică activ după un „cursus honorum” firesc, după o activitate profesională parcursă cu seriozitate”,  a transmis Ciprian Ciucu, primar și președinte al PNL Sector 6 București.

Ligia Deca susține că a făcut acest pas politic în mod oficial, deoarece „PNL a avut încredere în schimbările pe care le-a propus la Ministerul Educației”.

Echipa Partidului Național Liberal este cea care a avut încrederea că pot aduce schimbările de care sistemul educațional din România are nevoie de multă vreme.

Îi mulțumesc președintelui PNL Nicolae Ciucă, pentru sprijinul acordat, dar și primarului Ciprian Ciucu, care m-a asigurat de sprijinul său în ce privește activitatea mea în cadrul PNL Sector 6”, a precizat Ligia Deca. 

Ministerul Educației este condus de opt luni de Ligia Deca. Ea l-a înlocuit pe Sorin Câmpeanu, după acuzațiile de plagiat care i s-au adus în spațiul public. Mandatul Ligiei Deca a fost marcat de greva recentă a profesorilor, dar și de modificările la Legile Educației.

Sursă foto: Facebook 

 

Comentarii