Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis, întâlnire la Cotroceni cu Bogdan Gheorghiu, Dan Barna și Cătălin Drulă

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 28 ianuarie 2021

Președintele Klaus Iohannis se întâlnește joi cu ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, vicepremierul Dan Barna și ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, potrivit Administrației Prezidențiale.

Întâlnirea președintelui cu ministrul Culturii va avea loc la ora 15:00.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea joi, 28 ianuarie a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o întâlnire cu ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu”, este comunicatul transmis de Administrația Prezidențială.

Bogdan Gheorghiu a anunțat, săptămâna trecută, pe 21 ianuarie, că se află în izolare la domiciliu după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată pozitiv la COVID-19.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Culturii, în izolare după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID-19: Nu am vreun simptom specific

La ora 16:00, Klaus Iohannis va avea o întâlnire și cu vicepremierul Dan Barna și Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea joi, 28 ianuarie a.c., ora 16:00, la Palatul Cotroceni, o întâlnire cu Viceprim-ministrul Dan Barna și ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă”, a precizat sursa citată.

Ulterior, de la ora 19:00, președintele României va susține o alocuțiune la Recepţia de Anul Nou 2021 a Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germană.

Sursă foto: presidency.ro

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *