Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis, despre tensiunile dintre PNL și USR: Ar fi ciudat dacă s-ar certa, fiindcă în definitiv aici a câştigat majoritatea toxică pesedistă

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 21 octombrie 2020 Etichete: , , , ,

Klaus Iohannis susține că disputa dintre PNL și USR, după ce Florin Iordache a fost ales președinte al Consiliului Legislativ, nu ar periclita o posibilă alianță a celor două partide, după alegerile parlamentare. 

Președintele României a fost întrebat dacă disputa dintre USR și PNL pe tema numirii lui Florin Iordache ar pune în pericol o viitoare colaborare dintre cele două partide după alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Nu cred. dar cred că această alegere a făcut să fie lumea atâta de supărată încât încearcă să caute vinovaţi, în loc să caute soluţii. Ar fi ciudat dacă s-ar certa, fiindcă în definitiv aici a câştigat majoritatea toxică pesedistă şi cred că între timp a devenit foarte clar pentru toată lumea că nu se poate continua în acest fel”, a precizat Klaus Iohannis.

CITEȘTE ȘI: USR și PNL vor ataca la CCR numirea lui Florin Iordache la șefia Consiliului Legislativ

PNL și USR au pasat de la unii la alții vina alegerii lui Florin Iordache în fruntea Consiliului Legislativ.

Ludovic Orban a acuzat marți Uniunea că ar fi votat în favoarea inițiatorului celebrei OUG 13, în schimb, Dan Barna a catalogat ideea ca fiind „absurdă”.

CITEȘTE ȘI: Ludovic Orban îi acuză pe parlamentarii USR că l-au votat pe Florin Iordache la conducerea Consiliului Legislativ / Dan Barna: Ideea este absurdă

Sursă foto: presidency.ro

 

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW