Wednesday, May 1, 2024
Jurnalism corect


Interlopul Florin Ghenosu, adus la DIICOT

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 18 februarie 2020 Etichete: , ,

Interlopul Florin Ghinea, zis Ghenosul, a fost adus la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), la audieri. Bărbatul a fost recent extrădat din Marea Britanie și adus în România. 

Context

Interlopul Florin Ghinea, zis Ghenosul, a fost adus în România  sub escorta polițiștilor de la trupele speciale. Bărbatul a fost adus din Marea Britanie după ce a fost arestat în Londra la finalul anului 2018.

Florin Ghinea, liderul clanului Ghenosu, a fost dat în urmărire generală în urmă cu doi ani, iar în luna august 2018 a fost arestat la Londra.

Potrivit procurorilor DIICOT, Ghenosu a inițiat, constituit și coordonat un grup infracțional organizat la care au aderat mai multe persoane, ocupându-se cu îndemnul și înlesnirea practicării prostituției, precum și tragerea de foloase de pe urma acestei activități de mai multe persoane de sex feminin pe teritoriul Irlandei, sumele de bani astfel obținute fiind împărțite între membrii grupării.

De asemenea, potrivit unui comunicat DIICOT, în perioada 2008-2011, Ghenosu, împreună cu alți membri ai grupării sale, au șantajat de mai multe ori mai multe persoane. Mai multe detalii AICI.

Știre în curs de actualizare. 

sursa foto: Redacție

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *