Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Infectat cu coronavirus, un bărbat din Capitală a fugit din spital

By Madalina Balaceanu , in Fara categorie , at 5 mai 2020 Etichete: , , ,

Un bărbat din București infectat cu coronavirus a fugit din spitalul în care era internat, anunță Poliția Capitalei. Potrivit unor surse mainnews.ro, este vorba despre Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan”.

Conform Poliției Capitalei, oamenii legii au fost sesizați telefonic de către un angajat al unității sanitare din sectorul 4, fiind anunțati că un bărbat infectat cu coronavirus a plecat din spital fără acordul medicilor.

„In baza semnalmentelor primite, polițiști ai Secției 26 au efectuat activități specifice, in regim de urgență și l-au depistat. Păstrându-se distanța de siguranță, a fost somat sa se oprească. În faza inițială a refuzat, dar ulterior s-a supus măsurilor dispuse de către polițiști.

S-a creat un perimetru de siguranță pentru îndepărtarea pietonilor, ulterior fiind preluat de un echipaj sanitar specializat și transportat la spital”, anunță Poliția Capitalei.

Cercetările sunt continuate de Secția 26 Poliție, urmând a fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *