Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Gheorghe Dincă, acuzat că ar fi comis mai mult agresiuni în ultimii ani/De când datează faptele care au ieșit la iveală recent

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 20 august 2019 Etichete: , ,

După ce Gheorghe Dincă a devenit principalul suspect în cazul dispariţiei celor două fete, Alexandra şi Luiza, şi a declarat că le-a ucis, ies la iveală tot mai multe cazuri de agresiune al cărui autor ar fi acelaşi bărbat. Recent, două femei au depus plângeri în care susțin că au fost violate de Dincă. Unul dintre cazuri ar fi avut loc în urmă cu 20 de ani, iar cel mai recent în urmă cu mai multe luni. De asemenea, potrivit unor informaţii, alte două minore au declarat că au fost abuzate sexual în urmă cu 9 ani. 

Două dintre fapte, petrecute în urmă cu 9 ani

Dincă ar fi agresat sexual, în urmă cu mai mulți ani, alte două minore, de 5, respectiv 9 ani. Cele două fete sunt surori, iar la acel moment Dincă era într-o relație de prietenie cu familia lor, potrivit unor surse apropiate anchetei.

În acest context, bărbatul ar fi mers frecvent la locuința fetelor, oferindu-se chiar să aibă grijă de ele când lipseau părinții. Acestea ar fi fost momentele în care bărbatul le-ar fi atins pe copile în zonele intime si le-ar fi obligat sa se uite la filme pentru adulti impreuna cu el. Fetele ar fi povestit mamei ce s-a întâmplat, iar femeia i-ar fi cerut lui Dincă să nu le mai viziteze, însă nu a sesizat politia la acel moment.

O femeie care lucra pentru Gheorghe Dincă îl acuză de viol

O femeie în vârstă de 49 de ani, din localitatea Brâncoveni a depus pe 13 august 2019 o plângere penală la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt pe numele lui Gheorghe Dincă.

Aceasta susține că bărbatul ar fi bătut-o și violat-o la începutul lunii iunie, atunci când s-a dus la locuința acestuia pentru a-i face curățenie.

O altă femeie ar fi depus, recent o plângere, susținând că a fost victima bărbatului în urmă cu 20 de ani,  potrivit Digi24.

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu 

Gheorghe Dincă este principalul suspect pentru dispariția și posibila moarte a Luizei și a Alexandrei. Luiza Melencu, în vârstă de 19 ani, a dispărut în luna aprilie de acasă. Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută la sfârșitul lunii iulie. Dincă a recunoscut că în cazul ambelor fete a acționat la fel. Acesta susține că le-a ucis după cere le-a ars trupurile.

Gheorghe Dincă, o persoană retrasă, necomunicativă și un tată exigent

Popicu, așa cum este cunoscut de apropiați, are 66 de ani, patru copii și mai mulți nepoți.

Cei care îl cunosc susțin că Dincă trăia ca un om care trăia izolat era necomunicativ, retras, serios și fără prea multi prieteni. Acesta este descris de copii ca fiind un tată exigent, însă spun că nu i-a agresat niciodată. În ultimul an, copiii nu au mai ținut legătura cu Dincă.

Foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you will find 34023 additional Information to that Topic: mainnews.ro/gheorghe-dinca-acuzat-ca-ar-fi-comis-mai-mult-agresiuni-in-ultimii-ani-de-cand-dateaza-faptele-care-au-iesit-la-iveala-recent/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *