Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea anunță că va depune plângere pe numele lui Rareș Bogdan: Să aducă dovezi palpabile că am furat, nu vorbe

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 18 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat în urma declarațiilor lui Rareș Bogdan conform cărora social-democrata ar fi periclitat „parteneriatele strategice cu UE si SUA” și că „a furat”. Firea a anunțat că va depune plângere penală pe numele lui Rareș Bogdan.

„Depun plangere pe numele cetateanului Bogdan Rares. Sa vina in fata instantei cu dovada ca eu am periclitat parteneriatele strategice cu UE si SUA si ca am furat, asa cum a declarat azi. Sa aduca dovezi palpabile, nu vorbe.

La o declaratie atat de grava, trebuie că are si dovezi. Si nu tine in justitie daca iese vreo colega de partid sa spuna ca a fost metafora sau pamflet”, se arată pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea.

Rareș Bogdan: Nu guvernăm cu hoții

Rareș Bogdan a declarat, sâmbătă, că nu este de acord cu înfăptuirea unui „guvern de uniune națională”, înaintată de Marcel Ciolacu, precizând că PNL nu „guvernează cu hoții”

„Nu guvernăm cu hoţii. Cu cei care şi-au bătut joc de banul public, care au jefuit bugetele statului şi au promovat oameni în guvernare exclusiv pe baza de carnet de partid şi pile, oameni inompetenti., aculturali, lipsiţi de profesionalism. Avem o viziune de dreapta pentru guvernarea acestei ţări în care ne bazăm pe investiţii şi dezvoltare, dânşii sunt axaţi exclusiv pe gestionarea sărăciei. Ultimii 7 ani în care au guvernat România într-un fel sau altul au fost tragici pentru această ţară, nu avem cum să gândim politici publice şi dezvoltarea României cu nişte oameni a căror viziune de dezvoltare pur şi simplu nu există”, a declarat europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, sâmbătă, pentru Mediafax.

Eurodeputatul a explicat că liberalii nu sunt dispuși să stea lângă membri PSD precum Marian Oprișan, Gabriela Firea, Olguța Vasilescu sau Codrin Ștefănescu.

„Nu guvernăm cu cei care au atacat statul de drept şi au periclitat parteneriatele noastre vitale cu Uniunea Europeană şi SUA şi care până la această ora nu au recunoscut că au greşit. Nu suntem dispuşi să stăm alături de Oprişan, Codrin, Buzatu, Bădălău, Stănescu, Firea, Olguţa, Budai, Nicolicea, Iordache, Arsene. Am văzut de ce sunt în stare, rămân un pericol pentru democraţia reprezentativă şi drumul european al acestei ţări”, a precizat Rareş Bogdan.

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *