Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


FOTO: Constanța- accident rutier între un autocar și un autoturism, în localitatea 2 mai

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 16 februarie 2024 Etichete: , ,

A avut loc un accident de circulație implicând un autocar și un autoturism în localitatea 2 Mai, motiv pentru care a fost declanșat Planul Roșu de Intervenție datorită numărului mare de persoane implicate.

 

 

Din autoturism, trei victime – doi adulți și un copil de 11 ani – sunt asistate medical. Pasagerii autocarului sunt, de asemenea, evaluați.

 

 

Autocarul transporta 24 de persoane, inclusiv 3 minori și 21 de adulți. După evaluarea pasagerilor din autocar, s-a constatat că niciunul nu are nevoie de atenție medicală urgentă.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la fața locului au fost alocate 1 autospecială de stingere, 1 descarcerare, 2 autospeciale pentru transport personal și victime multiple, 1 unitate de terapie intensivă mobilă si 1 ambulanță SMURD. În sprijinul forțelor din teren, au fost alocate și 2 ambulanțe aparținând serviciului județean de ambulanță.

Din informațiile primite, cele 3 persoane aflate în autoturism necesită îngrijiri medicale. Acestea sunt conștiente și cooperante”, transmite ISU Constanța.

foto: ISU

Comentarii