Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Femeie mușcată de câine în Sectorul 1 al Capitalei. Victima a fost transportată la spital UPDATE

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 10 august 2023 Etichete: ,

UPDATE: Proprietarul câinelui a fost amendat cu 2.500 de lei, a transmis Poliția Capitalei.

Știrea inițială

O femeie a fost mușcată de un câine în Sectorul 1 al Capitalei, în dimineața zilei de joi, 10 august, a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB). Femeia a primit primul-ajutor din partea unui echipaj medical și a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri suplimentare. Starea sa de sănătate este monitorizată în prezent.

În cadrul anchetei, polițiștii au identificat și localizat proprietarul câinelui responsabil pentru atac. Acesta urmează să fie adus la sediul Serviciului pentru Protecția Animalelor pentru a lua parte la procedurile legale în vigoare.

Câinele agresor a fost preluat de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (A.S.P.A.) pentru a fi supus expertizelor necesare.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul pentru Protecția Animalelor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru infracțiunea de „neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul câinelui sau de deţinătorul temporar al acestuia asupra unei persoane”.

Ana Oros Daraban, o femeie în vârstă de 43 de ani, a murit la începutul anului după ce a fost atacată de o haită de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii, iar o lună mai târziu o altă femeie a fost atacată în aceeași zonă de doi câini de luptă din rasa Cane Corso.

Sursa foto: Pixabay

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW