Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Deputatul Adrian Miuțescu, reales președinte al PNL Argeș / Ludovic Orban: Nu mă las până nu scoatem Consiliul Județean din ghearele PSD

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 25 iulie 2021

Deputatul Adrian Miuțescu, susținător al lui Ludovic Orban la Congresul din 25 septembrie, a fost reales președinte al filialei PNL din județul Argeș. Președintele liberalilor l-a felicitat pentru rezultatul din alegerile interne și a transmis că nu se lasă până nu scoate Consiliul Județean din „ghearele PSD”.

Îl felicit pe Adrian Miuțescu și echipa sa pentru câștigarea alegerilor din Organizația PNL Argeș. Am dorit să fiu alături de ei, astăzi, pentru că pentru mine Argeșul este un județ aparte, în care am venit cel mai des de când sunt membru al Partidului Național Liberal, și care a dat titanii liberali ai istoriei, Brătienii”, a transmis Ludovic Orban, printr-un mesaj pe Facebook.

Orban a amintit de înființarea Muzeului Brătianu la Florica, după ce Consiliul Județean îl transformase „într-o cârciumă”.

Le-am transmis liberalilor argeșeni că nu mă las până nu vom câștiga acest județ. Nu mă las până nu scoatem din ghearele PSD Consiliul Județean, Primăria Municipiului Pitești și primăriile celor mai importante localități Noua echipă trebuie să înceapă încă din prima zi munca de selectare a candidaților, de pregătire pentru viitoarele alegeri, chiar dacă ele sunt în 2024”, a adăugat președintele PNL.

Sursă foto: Facebook / Ludovic Orban

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *