Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Dăncilă cere demisia chestorului Buda și a prefectului judeţului Olt

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 26 iulie 2019 Etichete: ,

Viorica Dăncilă a solicitat demisia chestorului Ioan Buda şi a prefectului judeţului Olt. Cererea premierului vine ca urmare a tragediei, de astăzi, din Caracal.

„E o tragedie cumplită care pe mine m-a marcat profund. E imperativ să se facă lumină în acest caz, iar cei care au greșit să plătească. Vreau să cer demisia șefului Poliției Române, Ioan Buda, a prefectului județului Olt, a șefului Inspectoratului Județean. Cred că trebuie să-și dea demisia de la cel mai înalt nivel până la ultimul responsabil. Cred că trebuie o analiză riguroasă a responsabilităților STS în acest caz. Trebuie ca domnul Iohannis să facă o analiză, toți trebuie să o facem și să luăm decizii stricte”, a declarat premierul, la Antena3.

Șeful Poliției Române, Ioan Buda, se află la Caracal împreună cu Ministrul de Interne, Nicolae Moga.

O tânără în vârstă de 15 ani a fost dată dispărută miercuri, pe 24 iulie. Ieri, 25 iulie, fata a sunat de trei ori la 112, la ora 11.05. STS nu a reușit să găsească locația exactă în care se află fata. Polițiștii au găsit locul faptei abia după a patra încercare. Ulterior, în noaptea de 25 spre 26, s-a emis un mandat de percheziții pentru următoarea dimineață. Asta în condițiile în care tânăra era sechestrată în casa mecanicului. În urma perchezițiilor, criminaliștii au găsit rămășițe umane, bijuterii și haine rupte.

Știre în curs de actualizare.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW